Toont alle 9 resultaten

Bij Branchegerichtzoeken bieden wij verschillende producten aan die speciaal zijn ontworpen om uw garage-organisatie te verbeteren. Of u nu een hobbyist of een professional bent, onze planborden, insteekborden en accessoires zorgen ervoor dat u uw gereedschappen, onderdelen en projecten netjes en georganiseerd kunt houden.

Onze planborden bieden u een overzichtelijke manier om belangrijke taken en afspraken te organiseren, terwijl onze insteekborden u een visuele manier bieden om onderdelen en gereedschappen te labelen en op te bergen. Daarnaast bieden wij een breed scala aan accessoires voor plan- en insteekborden, zoals kaarten, labels en pins om u te helpen bij het markeren en organiseren van uw projecten en taken.

Insteekbord - Planbord

Planbord voor 8 werkmappen

85,00

Insteekbord - Planbord

Planbord voor 24 werkordermappen

365,00

Insteekbord - Planbord

Accessoire set voor planbord

17,95

Aanbieding

Planbord 2 rijen

193,50

Insteekbord - Planbord

Planbord incl. 10 werkordermappen

125,00

Insteekbord - Planbord

Planbord index kolom

39,50

Of u nu uw garage wilt gebruiken voor doe-het-zelfprojecten of voor professionele reparaties, onze producten helpen u om uw ruimte efficiënt te gebruiken en uw projecten georganiseerd te houden. Dankzij de duurzame materialen en constructie van onze producten, kunt u jarenlang plezier hebben van uw investering en uw garage efficiënter en effectiever gebruiken.